Marinerede oksekødsspyd

4 pers.

Ingredienser

600 g oksekød, gerne af filet
24 laurbærblade
4 rødløg
4 gode pølser

Marinade:
1 håndfuld friske krydderurter, f. eks. rosmarin, timian og persille
2 dl citronsaft
1 dl olivenolie
2 hakkede skalotteløg
3 fed presset hvidløg
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Hak krydderurterne og rør alle ingredienserne til marinaden sammen.

Fjen evt. fedt på kødet og skær det i tern. Læg dem i en frysepose og hæld marinaden over. Masser marinaden godt ind i kødet og sæt i køleskab i mindst et par timer, gerne natten over.
Læg laurbærblade i blød i koldt vand i et par timer.
Skær rødløgene i både og pølser i tykke skiver.
Fordel skiftevis oksekød, laurbærblade, pølser og rødløg på grillspyd.
Grill spyddene på alle sider til kødet er gennemstegt.

Hvis der bruges træspyd, skal de lægges i blød i koldt vand i 30 minutter inden de grilles.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik