Karrysuppe

Lækker suppe med masser af grøntsager.
4 pers.

Ingredienser

2 porrer
2 stængler bladselleri
250 g champignon
2 gulerødder
20 g plantemargarine
1-2 spsk. karry
4 tomater
1-2 cm. frisk ingefær
1 liter vand
1 liter grøntsagsbouillon
8 skiver bacon
1 tsk. sukker
salt, friskkværnet peber
kryddergrønt

Tilbehør:
grovflute

Fremgangsmåde

Porrerne snittes i tynde ringe. Blegselleri snittes fint. Champignon skæres i tynde skiver. Gulerødderne skæres i 2-3 cm. tynde strimler.
Karryen brændes af i plantemargarinen i en stor suppegryde. Grøntsagerne tilsættes og svitser med ca. 1 minut. Grøntsagsbouillon og vand hældes ved. Tomaterne skæres i både, ingefæren rives og koger med ved svag varme i ca. 15 minutter. Suppen smages til med salt og peber.
Klip baconstykkerne i ca. 1 cm. brede strimler og steg dem på panden i eget fedt ved høj varme. Lad dem trække på et stykke papir. Suppen pyntes med stegt bacon og kryddergrønt.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik