header

Reje frittata

4 pers.

Ingredienser

6 store æg
salt, friskkværnet peber
2 spsk. friskrevet parmesanost
2 spsk. hakket bredbladet persille
½ tsk. revet citronskal
1 tsk. citronsaft
10 store tigerrejer, uden skal, tarm fjernet, halvdelen groft hakket, den anden halvdel hele
1 spsk. smør
1 spsk. olivenolie
1/4 tsk. røde tørrede chiliflager

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 200 grader.
I en skål piskes æg, salt og friskkværnet peber. Tilsæt revet ost, persille, citronskal og -saft. Tilsæt de hele og groft hakkede rejer til æggeblandingen.
I en lille slip-let ovnfast pande smeltes smør og olie over medium varme. Hæld æggemassen i og rør langsom rundt i ca. 1 minut. Stil så panden i ovnen og lad den stege i 9-10 minutter, til frittata’en har sat sig i midten. Tag panden ud af ovnen og drys med røde chiliflager.