Crostini med tomat og avocado

4 pers.

Ingredienser

8 skiver tyndt, godt brød
1 avocado
2 tomater
125 g frisk bøffelmozzarella
1 fed hvidløg
frisk basilikum
lidt olivenolie
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Rist de tynde brødskiver på en pande og steg dem gyldne i olie. De kan også laves i ovnen, hvor de pensles med olie og bag dem til de er gyldne.
Avocado og mozzarella skæres i små tern. Tomaterne skæres i kvarte og kernerne fjernes og så skæres de i små tern. Olie, hvidløg og finthakkede basilikumblade røres forsigtigt i de ovenstående ingredienser. Smag til med salt og friskkværnet peber. Læg forsigtigt blandingen på de ristede brød og pynt med friske krydderurter.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik