header

Torsk med rodfrugter

4 pers.

Ingredienser

2 persillerødder
2 gulerødder
2 rødbeder
1 spsk. friskrevet ingefær
1 porre
300 g torskefilet
salt, friskkværnet peber
2½ dl fløde 9%
2 fed knust hvidløg
1-2 tsk. grøn karrypasta

Fremgangsmåde

Riv persillerødder, gulerødder, rødbeder og ingefær groft. Snit porren i tynde ringe.
Læg porren i et smurt fad, læg derefter revne rødbeder, gulerødder og persillerødder. Læg torskefileter ovenpå og krydr med salt og friskkværnet peber. Bland fløden med ingefær, hvidløg, salt, friskkværnet peber og karrypasta – hæld det over retten. Sæt i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter, til fisken er gennemstegt og grønsagerne møre.
Server med ris – evt. basmati og brød.