Sur-sød kylling i wok

4 pers.

Ingredienser

500 g kyllingekød i strimler
2 spsk. olie

Marinade:
4 spsk. oyster sauce
1 spsk. citronsaft
1 spsk. olie

Grønsager:
1 squash
1 stilk bladselleri
2 gule peberfrugter
250 g champignon
ca. 150 g nudler

Sauce:
3 dl hønsebouillon
1 spsk. koncentreret tomatpure
3/4 dl hvidvinseddike
3/4 dl sukker
ca. ½ spsk. kartoffelmel
soya

Fremgangsmåde

Læg kødet i en pose, rør marinaden sammen og hæld det i posen. Fordel det godt og masser marinaden ind i kødet, stil det i køleskab i mindst 1 time.
Skær squash, bladselleri og peberfrugter i tynde strimler. Skær champignon i tynde skiver. Læg nudlerne i en stor skål og hæld kogende vand over, lad dem trække i 5 minutter.
Rør ingredienserne sammen til saucen og gem det til senere.
Varm en wok op til den er rygende varm og tilsæt 1 spsk. olie. Steg kødet under konstant røring, til den er gennemstegt. Tag kødet op. Tilsæt resten af olien og steg grønsagerne under konstant omrøring, ca. 3 minutter. Tilsæt kød og sauce og varm det hele godt igennem. Lad det småkoge i 2 minutter. Vend de afdryppede nudler i og smag til med soyasauce.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik