Oksekød med chili og jordskokker

4 pers.

Ingredienser

500 g skært oksekød i tern eller strimler
2 spsk. olie
2 løg
1 spsk. mel
1 frisk rød chili
groft salt, friskkværnet peber
750 g jordskokker
evt. maizena til jævning
hakket bredbladet persille

Fremgangsmåde

Brun kødet i olien. Skær løg i tynde både og lad dem brune med. Drys melet over. Skær chili i tynde strimler, kom disse i gryden sammen med salt og friskkværnet peber, rør godt rundt. Tilsæt vand så kødet er godt og vel dækket. Bring det hele i kog og lad det småkoge under låg i ½ time.
Skrub jordskokkerne og skær dem i både. Tilsæt dem når kødet har kogt i ½ time. Lad herefter det hele småkoge i yderligere 20 minutter, eller til alt er mørt. Jævn evt. retten med maizena udrørt i lidt vand. Smag til med salt og friskkværnet peber. Drys med persille og spis groft brød til.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik