Muffins med æble og kanel

10 stk.

Ingredienser

2 æg
100 g sukker
150 g mel
1 tsk. bagepulver
100 g smeltet, afkølet smør
½ dl mælk
2 tsk. kanel

Top:
2 æbler
1 spsk. sukker
1 tsk. kanel

Fremgangsmåde

Opvarm ovnen til 200 grader. Pisk æg og sukker hvidt og luftigt. Bland mel og bagepulver, sigt det i. Rør først smør i blandingen og derefter mælk og kanel. Bland det hele godt sammen. Fyld dejen i muffinsforme, så de er 3/4 fyldte. Skær æblerne i tynde både, som fordeles over dejen – læg dem gerne i 2 lag. Rør sukker og kanel sammen og drys det over muffinerne. Bag dem på næstnederste rille i ca. 14-16 minutter.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik