Oksesteak med grillede peberfrugter

4 pers.

Ingredienser

4 oksesteaks
2 spsk. grov sennep
1 spsk. worcestershiresauce
1 spsk. balsamico
2 fed presset hvidløg

Grillede peberfrugter:
2 røde peberfrugter
1 gul peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 tsk. olivenolie
1 spsk. balsamico
½ tsk. tørret, stødt chili
1 fed presset hvidløg
1 spsk. hakket bredbladet persille
1 tsk. hakket frisk timian

Fremgangsmåde

Bland kødet med sennep, worcestershiresauce, eddike og hvidløg i en stor skål. Dæk skålen til og sæt den i køleskab i mindst 3 timer og gerne 24. Lad de 4 steaks dryppe af og kasser marinaden.
Steg kødet på en opvarmet grillpande – eller på en grill – til det er gyldnent på begge sider og steg som ønsket. Læg de grillstegte peberfrugter på grillpladen og lad dem stege med, til de er varme. Server steaks’ene med peberfrugter.

Grillstegte peberfrugter:
Del peberfrugterne i kvarte og fjern kernerne. Læg peberfrugterne under grillen med skindet op ad til det bliver sort. Dæk dem til og fjern skindet. Bland det varme peberfrugter i en skål med olie, eddike, chili, hvidløg og urter.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik