Kyllingespyd som i thailand

4 pers.

Ingredienser

750 g kyllingefileter
3 fed presset hvidløg
2 tsk. sukker
2 tsk. gurkemeje
2 tsk. sød paprika
1 tsk. mild karry
1 spsk. finthakket frisk koriander
2 spsk. sød chilisauce
2 spsk. citronsaft
1 agurk uden kerner i tynde skiver
1 spsk. usaltede, ristede peanuts, grofthakket

Chili-koriandersauce:
2 spsk. riseddike
2 spsk. sød chilisauce
1 tsk. frisk finthakket koriander

Fremgangsmåde

Skær kyllingefileterne over på langs og sæt kyllingekødet på 12 spyd. Læg spyddene på et langt fad og dæk med marinaden blandet af hvidløg, sukker, krydderier, koriander, chilisauce og citronsaft. Læg folie over fadet og sæt det i køleskab i mindst 3 timer, gerne 24.
Tag spyddene op af marinaden og kasser den. Steg spyddene på en varm olieret grillpande eller en grill, til de er gyldne og gennemstegte.
Server kyllingespyddene med chili-koriandersaucen og agurk. Drys med peanuts.

Sauce:
Kom ingredienserne i en skål og bland det godt.

Husk du kan købe billige VVS reservedele her

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik