header

Varm pastasalat med champignon og peberfrugt

4 pers.

Ingredienser

1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
200 g champignon i tynde skiver
1 lille rødløg i tynde skiver
0,6 dl vand
250 g pasta penne
11/4 dl italiensk dressing
2 spsk hakket bredbladet persille
2 spsk. fintrevet, frisk parmesanost

Fremgangsmåde

Skær peberfrugt i kvarte og fjern kernerne. Grill peberfrugterne under grillen med skindet opad, til det bliver sort. Dæk det til og fjern så skindet.
Bland champignon, løg og vand i en pande og kog det under omrøring, til champignon bliver let bløde. Tilsæt peberfrugter, rør til det er varmt.
Kog pastaen al dente i rigeligt, godt saltet vand. Hæld den i en sigte og lad den dryppe af. Bland pastaen med grønsagsblandingen, dressing og persille. Server salaten drysset med parmesan.