header

Reje-couccoussalat med citrondressing

4 pers.

Ingredienser

200 g couscous
2½ dl kogende vand
500 g tigerrejer kogte rejer
1 agurk i tynde skiver
1 rød peberfrugt, finthakket
½ dl frisk koriander
1 dl brøndkarse

Citrondressing:
1 tsk. fintrevet citronskal
0,8 dl citronsaft
2 fed presset hvidløg
2 spsk. fishsauce
2 spsk. finthakket frisk koriander

Fremgangsmåde

Kom couscous i et ovnfast fad, hæld det kogende vand over og lad det stå i 5 minutter. Rør op i couscousen med en gaffel.
Tag evt. skaller af rejerne og fjern tarmstrengen, lad haleviften sidde.
Bland couscous, rejer, agurk, peberfrugt, koriander og brøndkarse i en stor skål. Lige inden serveringen tilsættes citrondressingen, bland det forsigtigt sammen.

Dressing:
Bland ingredienserne sammen i en beholder med skruelåg, ryst det godt sammen.