Stegt svinekam med rosmarin

4 pers.

Ingredienser

1 tsk. olivenolie
2 fed presset hvidløg
1 tsk. frisk finthakket rosmarin
1 stort løg, finthakket
150 g champignon i tynde skiver
500 g frisk spinat, grofthakket
3 svinefileter

Sauce:
1 tsk. maizena
11/4 dl hønsebouillon
½ tsk. balsamico
½ tsk. frisk finthakket rosmarin

Fremgangsmåde

Opvarm olien i en pande og svits hvidløg, rosmarin, løg og champignon under omrøring, til løget er blødt. Tilsæt spinaten og lad det simre under omrøring, til spinaten er faldet sammen. Lad det afkøle.
Forvarm ovnen til 200 grader. Skær en lomme i hver filet og fyld den med spinatblandingen. Luk lommen med en kødnål. Steg svinefileterne i en pande i olie, til de er brunet over det hele. Læg kødet på en rist i en bradepande og bag uden tildækning i ca. 30 minutter – eller til de er gennemstegte. Dæk fileterne til og hold dem varme. Gem kødsaften fra stegepanden og bradepanden. Server svinefileterne med saucen.
Sauce:
Bland maizena med kødsaft og opvarm det under omrøring, til saucen koger og bliver tykkere.

Comments

comments