Cremet suppe med kylling og mandler

4 pers.

Ingredienser

1 liter hønsebouillon
2 kyllingebrystfileter, skåret i skiver
400 g kartofler skåret i mindre stykker
30 g smør
1 fed presset hvidløg
1 løg, hakket
20 g smuttede mandler
1½ dl fløde
1/4 tsk. stødt koriander

Fremgangsmåde

Opvarm bouillonen i en gryde, tilsæt kyllingekødet og lad det simre under låg, til kyllingekødet er nok. Tag kødet op af gryden og læg det til side. Varm bouillonen op igen, tilsæt kartofler og lad det simre under låg i 15 minutter eller til de er møre. Kom blandingen i en blender, lidt ad gangen, kør til det er jævnt. Hæld det tilbage i gryden.
Smelt smørret på en pande. Tilsæt hvidløg, løg og mandler. Rør rundt ved jævn varme, til mandlerne er let gyldne. Kom mandelblandingen i en blender sammen med kyllingekødet, til det er blandet. KOm det i kartoffelblandingen og bring suppen i kog, tag gryden af varmen og rør fløden i sammen med koriander. Varm suppen op igen, uden at det koger.

Mangler du en brugt Peugeot?

Comments

comments