Kyllinge-majssuppe

4 pers.

Ingredienser

200 g hakket kyllingekød
1 æggehvide
2 spsk. vand
1 ds. majs
7½ dl hønsebouillon
1 tsk. soya
1 tsk. sesamolie
1½ spsk. maizena
½ dl vand

Fremgangsmåde

Kom kyllingekød, æggehvide og vand i en skål og balnd det godt sammen. Lad det stå i 10 minutter. Bland majs, bouillon, sauce og olie i en gryde. Opvarm under omrøring til det koger. Lad det simre under låg i 3 minutter. Rør en blanding af maizena og ½ dl vand og kom det i suppen. Opvarm under omrøring indtil suppen koger og bliver tykkere. Tilsæt kyllingeblandingen og lad det simre under omrøring i endnu 2 minutter.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik