Kartoffelsuppe med pølse og spinat

4 pers.

Ingredienser

200 g chorizopølse
1 spsk. olivenolie
1 stort rødløg, hakket
2 fed presset hvidløg
1 kg. kartofler
1½ liter hønsebouillon
500 g frisk spinat revet i mindre stykker

Fremgangsmåde

Skær pølsen i stykker på ca. 5 cm. og steg dem på en tør pande, til de er gyldne. Læg dem på fedtsugende papir.
Opvarm olien i en stor gryde, tilsæt løg og hvidløg og lad det simre under omrøring til løget er blødt. Skær kartoflerne i tern og kom dem sammen med bouillonen i løgblandingen. Lad det simre uden låg til kartoflerne er møre. Tilsæt spinat og rør til den falder sammen. Tilsæt pølsen og varm suppen op under omrøring.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik