Gulerodssuppe med karry og fløde

4 pers.

Ingredienser

70 g smør
1 porre, skåret i mindre stykker
2 fed presset hvidløg
2 tsk. garam masala
2 tsk. stødt spidskommen
0,8 dl mild karrypasta
3 store gulerødder skåret i mindre stykker
2 store pastinakker skåret i mindre stykker
1 liter hønsebouillon
5 dl vand
2 spsk. koncentreret tomatpure
11/4 dl kokosmælk

Fremgangsmåde

Opvarm smørret i en gryde. Tilsæt porre, hvidløg, krydderier og karrypasta. Lad det koge under omrøring, til porren er blød og blandingen dufter. Tilsæt gulerod, pastinak, bouillon og vand og lad det simre under låg i ca. 30 minutter eller til grønsagerne er meget møre. Rør tomatpure i suppen.
Kom suppen i en blender, lidt ad gangen og blend til den er jævn. Varm den op igen og server suppen dryppet med kokosmælk.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik