Små chokoladekager

Ingredienser

300 g god, mørk chokolade, hakket
300 g smør
5 æg
11/4 dl sukker
2 dl sigtet mel
1 tsk. bagepulver
kakao til drys

Fremgangsmåde

Kom chokolade og smør i en gryde og varm op over svag varme. Rør rundt indtil det er smeltet. Sæt til side.
Kom æg og sukker i en skål og pisk det grundigt, til æggesnapsen er let og luftig. Bland forsigtigt æggesnaps med mel og chokolademasse. Hæld det op i 12 små forme, beklædt med bagepapir eller smurt godt med smør. Bag kagerne ved 160 grader i 25 minutter, til de er faste og gennembagte. Serveres lune med lidt kakao drysset over.

Tip:
Kan også bages i en springform, beklædt med bagepapir. Bages ved 160 grader i 45 minutter.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik