Spaghetti med citron, chili, hvidløg og rucola

4 pers.

Ingredienser

750 g spaghetti
3-4 spsk. olivenolie
2 fed presset hvidløg
4 spsk. kapers
1½ tsk. tørrede chiliflager
2 tsk. fintrevet citronskal
3 spsk. citronsaft
1 bakke rucola
2 dl frisk revet parmesan
friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Kog pasten al dente i rigeligt, saltet vand. Mens pastaen koger, varmes olien op i en stor gryde ved kraftig varme. Tilsæt hvidløg og kapers og lad det simre i 1 minut. Tilsæt chili, citronskal og -saft. Lad det koge yderligere 1 minut. Lad pasten dryppe af før den hældes ned i gryden med den hakkede rucola og revne parmesan. Bland det hele godt sammen og server pastane med et godt drys friskkværnet peber. Server med lunt brød.

Comments

comments