Spaghetti med citron, chili, hvidløg og rucola

4 pers.

Ingredienser

750 g spaghetti
3-4 spsk. olivenolie
2 fed presset hvidløg
4 spsk. kapers
1½ tsk. tørrede chiliflager
2 tsk. fintrevet citronskal
3 spsk. citronsaft
1 bakke rucola
2 dl frisk revet parmesan
friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Kog pasten al dente i rigeligt, saltet vand. Mens pastaen koger, varmes olien op i en stor gryde ved kraftig varme. Tilsæt hvidløg og kapers og lad det simre i 1 minut. Tilsæt chili, citronskal og -saft. Lad det koge yderligere 1 minut. Lad pasten dryppe af før den hældes ned i gryden med den hakkede rucola og revne parmesan. Bland det hele godt sammen og server pastane med et godt drys friskkværnet peber. Server med lunt brød.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik