Mandel-kokoskage

Ingredienser

4 store æg
200 g mandelmel eller finthakkede, smuttede mandler
200 g kokosmel
200 g sukker

Frosting:
200 g flødeost
100 g smør
150 g flormelis
reven skal af 1-2 lime

Fremgangsmåde

Sæt ovnen på 200 grader.
Del æggene i blomme og hvide, og pisk blommer og sukker sammen i en skål. Vend mandelmel og kokos i.
Pisk hviderne til stive og vend dem forsigtigt i dejen.
Beklæd en springform med bagepapir og fordel dejen i formen. Stil kagen midt i ovnen og bag i ca. 40 minutter. Afkøl kagen i formen.
Frosting:
Rør flødeost blød i en skål. Kom smør og flormelis i og rør rundt, til der haves en blød, jævn creme. Smør cremen på den afkølede kage. Drys revet limeskal over.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik