Fyldte choko-shortbread

Ingredienser

125 g smør
1½ dl flormelis
2 dl mel
2/3 dl rismel
11/4 dl kakao

Fyld:
125 g mørk chokolade
½ dl fløde

Fremgangsmåde

Kom smør og flormelis i en skål og pisk det sammen, til en ensartet, cremet masse. Hæld mel, rismel og kakao i og pisk, til dejen er fast.
Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir til ca. 2 mm. tykkelse. Stik dejen ud i cirkler, ca. 6 cm. i diameter. Læg kagerne på en bageplade. Bag kagener ved 160 grader i 15 minutter – eller til de føles faste. Lad kagerne køle af på en bagerist.

Fyld:
Kom chokolade og fløde i en gryde. Rør rundt og lad det smelte over svag varme. Køl det af, til det er helt fast.
Inden servering lægges 2 kager sammen med chokoladecremen.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik