Lækker kartoffelsalat

4 pers.

Ingredienser

750 g nye, kogte kartofler
2-3 forårsløg
3 dl creme fraiche 18%
1 fed hvidløg
1 spsk. citronsaft
revet skal af ½ citron
masser af friske hakkede krydderurter
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Skær kartoflerne i halve eller kvarte, afhængig af hvor store de er. Rør finthakket forårsløg sammen med creme fraiche, knust hvidløg, citronsaft og -skal.
Kom hakkede krydderurter i, f. eks. persille, purløg, dild, basilikum, esdragon eller oregano. Lad dressingen trække lidt og smag så til med salt og friskkværnet peber. Vend kartoflerne i dressingen og stil salaten i køleskab i mindst 10 minutter.

Der kan bruges creme fraiche med mindre fedtprocent.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik