Blåmuslinger med kokosmælk

4 pers.

Ingredienser

2 kg. friske blåmuslinger
1 spsk. rød thai karrypasta
1 ds kokosmælk
2 friske, røde chilier
1½ dl vand
saft af 2 lime
1 spsk. fishsauce
1-2 tsk. sukker
1 bdt. frisk basilikum

Fremgangsmåde

Skrub muslingerne grundigt i flere hold vand og tjek at de alle er lukkede.
Hvis muslingerne er åbne, bankes de let mod bordet, hvis de ikke lukker sig skal de smides ud.
Svits karrypastaen i et par skefulde kokosmælk, til det begynder at dufte. Tilsæt resten af kokosmælken, vand og lime – bring det i kog. Kom muslinger og finthakket chili ved og kog dem i 4-5 minutter under låg til alle muslingerne har åbnet sig. De muslinger der IKKE er åbnet skal smides ud.
Smag suppen til med ekstra limesaft, fishsauce og sukker.
Server muslingerne med et drys friskhakket basilikum og brød.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik