header

Anderledes rejecocktail

4 pers.

Ingredienser

3 dl rejer af god kvalitet
½ blomkål
1 bakke frisk spinat, grundig skyllet
1 rødløg, finthakket
3 spsk. olivenolie
1½ spsk. hvidvinseddike
1 spsk. frisk, revet ingefær
salt, friskkværnet peber

Dressing:
2 dl creme fraiche
2 bdt. finthakket dild
salt, friskkværnet peber
citronsaft

Tilbehør:
4 tynde skiver godt brød, evt. ciabatta, daggammelt
god olivenolie
Maldon salt

Fremgangsmåde

Del blomkålen i små buketter. Bland dem med rejer, spinat, rødløg, olivenolie og vineddike. Smag til med salt, friskkværnet peber og revet ingefær.
Bland ingredienserne til dressingen.

Tilbehør:
Læg brødet på en bageplade. Dryp olivenolie over og krydr med Maldon salt. Rist det i ovnen ved 200 grader til det er gyldenbrunt og sprødt, ca. 5-7 minutter. Serveres til salaten.