Crostini med tomat-/avocadosalsa

4 pers.

Ingredienser

Italiensk brød
1 avocado
2 tomater
125 g bøffelmozzarella
1 fed hvidløg
frisk basilikum
lidt olivenolie
groft salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Brødet skæres i meget tynde skiver og ristes på en pande i lidt olie – eller i ovnen, hvor skiverne bare pensles med olie – de skal blive gyldne og sprøde.
Avocado og mozzarella skæres i små tern. Tomaterne skæres i kvarte og indmaden fjernes, derefter skæres de også i små tern. Olie, hvidløg og finthakkede basilikumblade røres forsigtigt i de ovenstådene ingredienser. Smag til med groft salt og friskkværnet peber. Blandingen lægges forsigtigt på de grillede brød og pyntes med lidt frisk basilikum.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik