Speltsalat med rejer

4 pers.

Ingredienser

2 dl speltkerner
4 æg
4 porrer
1 bdt. grønne asparges
2 hjertesalat
150 g rejer
1 bdt. kørvel

Dressing:
4 spsk. olivenolie
1½ spsk. hvidvinseddike
1 tsk. grovkornet sennep
1 tsk. rørsukker

Fremgangsmåde

Skyl speltkernerne og sæt dem i blød i rigeligt koldt vand natten over. Kasser iblødsætningsvandet og kog spelten i rigeligt vand ved svag varme i 45 minutter.
Lav imens:
kog æggene i ca. 10 minutter.
Rens porren og skær den i ringe. Hæld kogende vand over porrerne, så det dækker og lad dem trække i 5-10 minutter. Kasser derefter vandet.
Gør asparges i stand og skær dem i 3 cm. lange stykker. Kog dem i 1 minut og afkøl.
Skyl salaten, hak æggene og rør ingredienserne til dressingen sammen.
Kasser kogevandet når speltkernerne er kogt, vend kernerne med dressingen og stil dem til afkøling.
Vend de afkølede speltkerner med salat, porre, asparges, hakkede æg, rejer og kørvel.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik