Kikærtesalat med bacon og feta

4 pers.

Ingredienser

2 dåser kikærter
150 g bacon i tern
½ bakke spæde salatblade
150 g fetaost
½ bdt. radiser
2 rødløg
½ bdt. brøndkarse

Dressing:
3 spsk. olivenolie
1 spsk. eddike
2 tsk. sennep
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Skyl kikærterne og lad dem dryppe af.
Steg bacon sprødt på en tør pande og lad det dryppe af på køkkenrulle.
Skyl salaten og skær fetaost i tern. Skær radiser og rødløg i skiver.
Vend kikærterne med bacon, salat, fetaost, radiser, rødløg og brøndkarse.
Rør en dressing af olivenolie, eddike og sennep og vend den forsigtigt i salaten. Smag til med salt og friskkværnet peber. Server med godt, groft brød.

Husk at købe en god vinterjakke til vinter

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik