Peberfrugt relish

4 pers.

Ingredienser

4 peberfrugter
2 spsk. hindbær-balsamicoeddike
4 spsk. olivenolie
1 spsk. reven peberrod
1 spsk. honning
salt, friskkværnet peber
lidt rørsukker
lidt citronsaft

Fremgangsmåde

Bag peberfrugterne i en forvarmet ovn ved 250 grader i ca. 15 minutter, til de er mørke.
Læg de varme peberfrugter i en frysepose og luk den til. Lad peberfrugterne hvile i ca. 10 minutter.
Tag dem ud og fjern skind og kerner, skær peberfrugterne i mindre stykker.
Rør eddike med olivenolie, peberrod og honning. Krydr med salt og friskkværnet peber smag til med rørsukker og citronsaft. Hæld marinaden over peberfrugterne.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik