Varm kyllingesalat

4 pers.

Ingredienser

1 spsk. urtesennep
1 fed hvidløg, knust
saft af 1 lime
800 g kyllingefilet
50 g sukkerærter
100 g rucola
12 cherrytomater, halverede
1 lille avocado, skåret i skiver
1/3 kop basilikum, grofthakket
½ rødløg i tynde ringe
1 spsk. olivenolie
2 tsk. balsamico

Fremgangsmåde

Bland sennep, hvidløg og limejuice i en skål. Tilsæt kylling og bland det godt, så fileterne er godt smurt ind. Dæk det til og lad det stå koldt i ½ time.
Bring letsaltet vand i kog i en lille gryde. Blancher sukkerærterne i 3 minutter. Hæld vandet fra og afkøl under rindende koldt vand.
Opvarm grill eller grillpande til høj varme. Steg kyllingen i 5 minutter på hver side. Tag af varmen og lad hvile i 5 minutter.
Kom sukkerærter, rucola, tomat, avocado, basilikum og løg i en stor salatskål. Tilsæt olie og balsamico og vend med let hånd. Kom salaten på tallerkner og læg kyllingefileterne ovenpå. Server straks.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik