Romfromage med mandelbund

6-8 pers.

Ingredienser

Romfromage:
7 blade husblads
6 æggeblommer
100 g sukker
3/4 dl lys rom
3 æggehvider
2½ dl piskefløde

Mandelbund:
150 g biscotti småkager
75 g blødt smør

Server med:
mangobåde drysset med lidt rørsukker og dryppet med citronsaft

Fremgangsmåde

Læg husblassen i blød koldt vand i ca. 10 minutter. Pisk æggeblommerne med sukkeret og rør rom i. Smelt husblassen over et vandbad eller i mikroovn. Rør lidt af æggemassen i husblassen og rør herefter husblassen i resten af æggemassen. Pisk æggehviderne og fløden stiv her for sig. Vend først æggehviderne i og bagefter flødeskummet.
Foer en springform med løs bund. Knus biscotti småkagerne i en foodprocesor sammen med smørret. Fordel det i bunden af formen, hæld fromagen over og lad det stivne i køleskab i 6 timer.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik