Nødderoulade med nougatcreme

10-15 skiver

Ingredienser

3 æg
150 g sukker
100 g finthakkede hasselnødder
2 spsk. mel
3/4 tsk. bagepulver
lidt smeltet smør til formen

Fyld:
150 g blød nougat
2½ dl piskefløde
korn af ½ stang vanilie
100 g hindbær

Pynt:
sigtet flormelis
evt. hindbær

Fremgangsmåde

Pisk æg og sukker skummende. Vend nødder, hvedemel og bagepulver i.
Lav en form af bagepapir på 25 x 35 cm. Smør formen med smeltet smør og bred dejen ud heri. Bag kagen 5-8 minutter ved 200 grader.
Vend kagen ud på et sukkerdrysset bagepapir med bagepapiret opad. Fjern bagepapirsformen. Afkøl kagen.
Smelt nougaten i fløde og stil det i køleskabet natten over. Pisk det til creme sammen med vaniliekorn med en håndmikser. Smør cremen på rouladebunden, drys hindbær over og rul sammen. Pynt med sigtet flormelis og evt. nogle hele bær.

Comments

comments