Skøn pastasalat

4 pers.

Ingredienser

300 g pasta
300 g kalkunfilet i tern
2 tsk. olivenolie
salt, friskkværnet peber
2 dl grønsagsbouillon
300 g broccoli i buketter
1 hakket rødløg
50 g lyse rosiner
5 finthakkede, semidried tomater
50 g blå ost
1 spsk. pinjekerner, letristede

Fremgangsmåde

Kog pastaen al dente, afdryp og hold dem varme. Brun kalkunkødet i olivenolie og krydr med salt og friskkværnet peber. Hæld bouillon ved. Læg broccolibuketter og rødløg i gryden og lad det hele snurre i 5-6 minutter. Bland rosiner, soltørrede tomater og pasta ved, varm retten igennem og server den med smuldret blå ost og nødder på toppen.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik