Foliepakker med ørred/laks

4 pers.

Ingredienser

4 stykker ørred eller laks uden skind
4 gulerødder
2 stilke bladselleri
2 løg
2 spsk. god olivenolie
2 glas hvidvin
friskkværnet peber, groft salt
god olivenolie
4 stykker stanniol
4 stilke esdragon
1 citron

Serveres med:
løse ris kogt med løg og bouillon

Fremgangsmåde

Tør fisken godt af. Hak løgene fint, skær gulerødder og bladselleri i skiver og sauter dem i 8-10 minutter i olien ved jævn varme, uden at den tager farve. Tilsæt vinen, krydr let og kog det ind til 1/3. Fordel urter og væde på 4 store stykker folie. Læg en skive fisk på hver og krydr let. Dryp lidt olie over. Læg en kvist esdragon og en kvart citron på hver. Luk stanniolen tæt om fyldet og kog fisken i ca. 15 minutter i en gryde med så meget vand, at det når ca. 2 cm. op om pakkerne. Server med ris.

Comments

comments