header

Middelhavskylling

4 pers.

Ingredienser

4 kyllingebrystfileter
30 g smør
salt, friskkværnet peber
lidt Herbes de Provence
rucolasalat
ca. 250 g cherrytomater
1 dl sorte oliven

Dressing:
10 stk. soltørrede tomater, udblødte eller i olie
3½ dl creme fraiche
1-2 fed hvidløg
friskhakket basilikum

Fremgangsmåde

Dup kødet tørt og gnid det med krydderier. Steg fileterne i smør, til de er brune og gennemstegte. Lad den køle lidt af. Skær kødet i skiver på skrå og læg dem på en bund af rucola. Halver tomaterne og fordel ca. halvdelen af dem over og omkring kyllingestykkerne. Hak de soltørrede tomater fint og rør dem i creme fraichen. Smag den til med salt, friskkværnet peber, presset hvidløg og masser af hakket basilikum. Bred dressingen ud over kyllinge og pynt med resten af tomaterne og oliven.