Courgettekage med kanel

Ingredienser

3 æg
225 g brun farin
1½ dl majsolie
225 g mel
3 tsk. kanel
2 tsk. bagepulver
75 g grofthakket mørk chokolade
300 g groftrevne courgetter

Kaneltopping:
200 g flødeost naturel
2 tsk. stødt kanel
ahornsirup
lidt reven courgette til pynt

Fremgangsmåde

Kage:
Pisk æg og farin skummende. Tilsæt olien, mens der piskes. Bland mel med kanel og bagepulver og pisk det i dejen sammen med chokolade og courgetter.
Fordel dejen i en bageform ca. 25×20 cm. Bag kagen ved 175 grader i ca. 50 minutter.
Afkøl kagen, før den skæres ud.
Kaneltopping:
Rør flødeost med kanel og top det på hvert stykke kage. Dryp lidt ahornsirup over og pynt med lidt reven courgette og server straks.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik