header

Courgettekage med kanel

Ingredienser

3 æg
225 g brun farin
1½ dl majsolie
225 g mel
3 tsk. kanel
2 tsk. bagepulver
75 g grofthakket mørk chokolade
300 g groftrevne courgetter

Kaneltopping:
200 g flødeost naturel
2 tsk. stødt kanel
ahornsirup
lidt reven courgette til pynt

Fremgangsmåde

Kage:
Pisk æg og farin skummende. Tilsæt olien, mens der piskes. Bland mel med kanel og bagepulver og pisk det i dejen sammen med chokolade og courgetter.
Fordel dejen i en bageform ca. 25×20 cm. Bag kagen ved 175 grader i ca. 50 minutter.
Afkøl kagen, før den skæres ud.
Kaneltopping:
Rør flødeost med kanel og top det på hvert stykke kage. Dryp lidt ahornsirup over og pynt med lidt reven courgette og server straks.