Biscotti med pinjekerner

30 stk.

Ingredienser

250 g marcipanmasse
2 store sammenpiskede æggehvider + 1 ekstra om nødvendigt
2½ dl flormelis + ekstra til pynt
5 dl pinjekerner elelr mandelflager

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 180 grader. Smør en bageplade med masser af smør.
Smuldr marcipanmasen ned i en skål. Pisk æggehvider og flormelis i til en lind konsistens. Dejen skal være meget blød og klistrende. Er den ikke det, så pisk en æggehvide i en anden skål og pisk lidt af den ad gangen i marcipanmassen, indtil den ønskede konsistens opnås.
Hæld pinjekernerne op i en lille skål. Rul en lille skefuld dej i pinjekernerne og form den til en kugle. Når kagerne bliver rullet i pinjekerner, klæber de ikke til bagepladen. Læg kuglen på den smurte bageplade. Forsæt med resten af dejen og pinjekernerne. Der skal være ca. 2½ cm. afstand mellem kuglerne.
Bag kagerne i 18-20 minutter, til de er smukt lysebrunde. Lad dem køle af 2 minutter på bagepladen, flyt dem så over til endelig afkøling på en bagerist. Drys lidt flormelis over de afkølede småkager. Småkagerne kan opbevares op til 1 måned i en lufttæt kagedåse eller på frost.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik