header

Fyldte kalvekødsruller

6 pers.

Ingredienser

3/4 kg. kalveschnitzler
salt, friskkværnet peber
250 g mozzarella
3 spsk. bredbladet persille, hakket
2 fed hvidløg, hakket
3 spsk. olivenolie
2 dl brødkrumme

Fremgangsmåde

Gør en grill klar (ovn-, gas- eller alm. grill). Læg schnitzlerne mellem 2 stykker film og bank dem ca. ½ cm. tykke.
Skær schnitzlerne i stykker a ca. 7½ x 5 cm. stykker. Drys dem med salt og friskkværnet peber. Skær mozzarella i stænger a ca. 2½ x 11/4 cm. LÆg en stang mozzarella midt på hver kalveschnitzel. Drys persille og hvidløg over. Rul hver schnitzel sammen fra den korte side.
Hold 2 bambuspinde klar med 2½ cm.’s afstand. Sæt en af rullerne på spiddene som om det var tænder på en stor gaffel, og træk kødet ned i den anden ende, dog med det sidste stykke frit, så man kan håndtere spiddene. Træk et par ekstra ruller på med lidt afstand. Forsæt med de resterende ruller på samme måde.
Pensl kalverullerne med olivenolie, drys brødkrummerne over og tryk dem godt ned i kødet, så de sidder fast. Grill spiddene, vend dem en enkelt gang undervejs, til kødet er brunt og osten netop begynder at smelte, ca. 10 minutter.
Skub rullerne af spiddene, ned på et varmt serveringsfad. Server straks.