Marmoreret brownie med kanel

Skøn brownie med et strejf af kanel.

Ingredienser

150 g smør
75 g god mørk chokolade
2 store æg
225 g sukker
75 g mel
2 spsk. god kakaopulver
2 tsk. stødt kanel
1 tsk. vaniliesukker
120 g grofthakkede valnødder
75 g hvid chokolade

Fremgangsmåde

Smelt smørret i en gryde ved svag varme. tilsæt den mørke chokolade og rør massen, til chokoladen er smeltet. Tag gryden af varmen.
Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Bland mel sammen med kakaopulver, kanel, vanilie og valnødder.
Vend det forsigtigt i æggemassen skiftevis med det smeltede chokoladesmør og hæld dejen i en smurt form ca. 20×25 cm.
Smelt den hvide chokolade i en skål over vandbad ved svag varme. Hæld den hvide chokolade jævnt over dejen i en stråle, og før den forsigtigt rundt ved hjælp af en gaffel, så overfladen bliver marmoreret.
Bag kagen ved 170 grader i 25 minutter. Den skal stadig være klæg i midten. Afkøl kagen, før den skæres i firkanter.