Fettucine primavera

6 pers.

Ingredienser

4 spsk. smør
1 lille løg, finthakket
2 mellemstore gulerødder, i små tern
2½ dl broccolibuketter, skåret i 2 cm. lange stykker
2½ dl aspargeshoveder
11/4 dl friske eller frosne ærter
2½ dl piskefløde
salt, friskkværnet peber
10 basilikumblade, skåret i strimler
500 g frisk fettucine
2 dl friskrevet parmesanost

Fremgangsmåde

Bring minimum 4 liter vand i kog i en stor gryde. Tilsæt salt og derefter broccolibuketter og aspargeshoveder, kog dem i 1 minut. Tag dem op med en si eller en hulske og lad dem dryppe af. Vandet i gryden skal forsat stå og koge.
Varm smørret vved middel varme i en sauterpande, der også kan rumme pastaen. Tilsæt løg og gulerødder og sauter under jævnlig omrøring, til grønsagerne er møre, ca. 5 minutter.
Kom broccoli og asparges i panden sammen med ærter og fløde, bring det i kog. Smag til med salt og friskkværnet peber og vend basilikumstrimlerne i og sluk for blusset.
Kom fettucine i det kogende vand og kog det al dente. Hæld vandet fra og kom pastaen i sauterpanden. Drys osten over, vend det hele godt sammen og server straks.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik