header

Steak Pizzaiola

4 pers.

Ingredienser

2 spsk. olivenolie
4 møre steaks
2 store fed hvidløg, finthakket
salt, friskkværnet peber
1 dåse gode velafdryppede, flåede italienske tomater, ca. 750 g
1 tsk. tørret oregano
1 knsp. tørret chiliflager

Fremgangsmåde

Varm olivenolien op i en sauterpande ved middelvarme. Dup bøfferne tørre og læg dem i panden, vend dem når de har fået farve. Krydr med salt og friskkværnet peber. Tag dem op når de er flot brune på begge sider og læg dem i et ovnfast fad.
Drys hvidløg på panden og sauter i 1 minut. Tilsæt tomatkød, oregano, tørre chiliflager og smag til med salt. Bring saucen i kog og lad den simre i 20 minutter, til den begynder at jævne. Læg bøfferne i saucen. Kog hurtigt op og vend bøfferne et par gange, til de er gennemvarme.