Salat med tigerrejer og kokos-/limedressing

4 pers.

Ingredienser

200-300 gforskellige, blandede salater (babyspinat må gerne være en del af det)
150 g friske sukkerærter
300 g kogte tigerrejer
½-1 spsk. olivenolie

Dressing:
1 dåse kokosmælk
fintrevet skal og saft af en lime
1 lille frisk rød chilie, finthakket
3 cm. friskrevet ingefær
½-1 spsk. sød chilisauce
frisk dild, kørvel eller koriander til pynt

Fremgangsmåde

Tø rejerne op, hvis de er frosne. Skyl og slyng salaterne. Snit sukkerærter i tynde strimler på skrå. Bland demi salaten. Fordel salaten på tallerkner og stænk lidt god olie over.
Rør kokosmælk med lime, chili og ingefær, smag til med chilisauce, salt og friskkværnet peber. Vend de afdryppede rejer i – det er bedst hvis de trækker i ½-1 time. Anret rejerne ovenpå salaten og dryp med resten af dressingen. Pynt med grønne duske og spis god brød til.