header

Mini chokosandwich

De kan udstikkes i alle mulige former og figurer hvis det ønskes.
ca. 25 stk. lagt sammen med creme

Ingredienser

80 g blødt smør
1 tsk. vaniliesukker
60 g sukker
1 æg
50 g meget finthakkede hasselnødder (brug blender eller foodprocessor)
110 g mel
2 spsk. kakaopulver
Creme:
100 g god mørk chokolade
50 g blødt smør
100 g Nutella

Fremgangsmåde

Pisk smør, vaniliesukker og sukker sammen i en skål med en håndmikser. Tilsæt ægget og pisk til det er luftigt. Vend nødder, mel og kakaopulver i. Læg dejen i køleskab i 30 minutter, pakket i film.
Rul dejen ud til den er ca. 3 mm tyk. Det er en god ide at rulle den ud på at stykke bagepapir og drysse med lidt mel under udrulningen.
Udstik små kager med en form og bag dem 5-6 minutter midt i ovnen ved 200 grader.
Creme:
Smelt chokolade over vandbad eller i microovn. Afkøl den, uden at den stivner. Pisk den afkølede chokolade med Nutella og smør til en cremet masse.
Læg kagerne sammen 2 og 2 med cremen imellem.