header

Kyllingebryst med rucolasauce

4 pers.

Ingredienser

4 stk. kyllingebryst
2-3 spsk. olivenolie
salt, friskkværnet peber
2 citroner i halve
groftrevet skal af 1 citron
friske kviste citrontimian

Rucolasauce:
75 g rucola
½ dl dild
½ dl persille
2-3 fed hvidløg
4 spsk. kapers
1 tsk. honning
ca. 11/4 dl olivenolie
2 spsk. lys balsamico

Tilbehør:
grønne tagliatelle

Fremgangsmåde

Dup kødet tørt, pensl det med olivenolie, drys salt og friskkværnet peber og grill kødet 3-4 minutter på hver side. Læg citronskal og timian på. Grill også et par citroner og pres saften over det varme kød – det giver en fin, frisk sommersmag.
Blend rucola, dild, persille, hvidløg, kapers og honning. Tilsæt olien lidt efter lidt og blend til passende konsistens. Smag saucen til med balsamico, salt og friskkværnet peber.
Server de lune kyllingebryster med rucolasauce og pasta.