Fiskefad med masser af grøntsager

Lækker fiskefad med masser af skønne grøntsager, som kan varieres i det uendelige efter lyst, smag og behag.

Ingredienser

fiskefileter af hvid fisk (evt. Pangasius eller torsk)
1 squash i fine tern
1 løg, hakket meget fint
gulerødder i fine tern
rød snack peber i fine tern
champignon, skivede
broccoli i små buketter
kartofler i fine tern
forårsløg, snittet
salt, friskkværnet peber
1 ds. kokosmælk
grøn karrypaste efter smag

Fremgangsmåde

Bland alle de hakkede grøntsager i en skål. Fordel ca. halvdelen i et fad og krydr godt med salt og peber. Læg fiskefilet ovenpå og krydr igen med salt og peber. Kom den sidste halvdel af grøntsagerne ovenpå som “låg” og krydr igen godt med salt og peber.
Kom kokosmælk i en gryde og lad det koge op sammen med grøn karrypaste efter smag. Hæld det over grøntsags-/fiskefadet og sæt i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter. Drys med snittet forårsløg og server med godt brød til.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik