Soyamarinerede andebryster

soyamarinerede andebryster med hasselbach kartofler

Ingredienser

2 pers.

2 andebryster
50 g mandler
½ l piskefløde
3 spsk honning
1 dl soya
salt og pebber

750 gr kartofler

Fremgangsmåde

Rids andebrysterne og mariner dem i halvdelen af soyaen lad dem trække 1 time.

kog mandler og smut dem og hak dem i ikke alt for små dele.
Steg andebrysterne i Honningen med skind siden nedad i 10 min.og vend dem lad dem stege yderligere 10 min hvorefter resten af soyaen fløden og mandlerne tilsætten smag til med salt og pebber. lad det simre i 30 min.

Rids kartoflerne og krydrer dem med slat og pebber lad dem ovnstege i ca 45 min ved 180 gr.

Velbekommen !!

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik