Søfolk

Rejeroulade keroulade

Ingredienser

4 Egg, 6 dl mælk 1 tsk salt 2 tsk oregano eller timian 2 spsk sukker 120 gr mel. ægg og mælk sammen sukker ogoregano salt og mel i. Kom bagepapir i en ovnplade, hæld dejmassen i. bages ved,175 gr i 45 min.
Fyld 5 hårdtkogte egg 3 tomater 1/2 agurk 1 porre Ca 300 gr hvid fisk, eller Rejer 1 glas miracelvip 2 spsk creme fraise.

Fremgangsmåde

Rouladen. Pisk ægg og mælk sammen, sukker salt oregano og mel piskes godt sammen. Kom bagepapir i en brabpande og bag den på 175 gr i 45 min. Fyld. Skær ægg og Tomater i både hakk agurk og purrer, bland alle ingredienser sammen med miracelvip og mayonaise,og rejer eller Fisk kom det i rouladen. Rul rouladen sammen stil den på køl i et par timer. Anretning. kom lidt grøn alat på en telerken skær et stykke af rouladen på ca 3 cm lægg det på talærkenen og pynt med tomat og lime.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik