Chokoladekage

en dejlig lækker kage:D

Ingredienser

170 g. (2 dl) sukker
2 æg
3 spsk kakao
150 g. (2½ dl) hvedemel
1 tssk bagepulver
½ dl mælk
½ dl apelsinsaft
175 g. smeltet plantemargarine

overtræk
50 g. mørk chokolade
1 tssk smør

Fremgangsmåde

1)rør sukker og æg til det er næsten hvidt.
2)bland alle de tørre ting sammen i en skål.
3)skær apelsinen over og pres saften ud på en citronpresser. mål saften med et deciliter mål.
4)bland de tørre ting, mælk og apelsinsaft i dejen. rør det hele sammen.
5)smelt margarinen i en lille gryde. den må ikke brune. afkøl margarinen lidt
6)rør margarinen i dejen og hæld dejen i en smurt sandkageform.
7)bag kagen ca. 40 min. ved 175¤grader

overtræk:
overtræks chokoladen smeltes i vandbad.
rør smøret i.
pensles over kagen.