Pesto kylling

Lækker hovedret med kylling indsvøbt i bacon, hvidløg og pesto serveret med frisk pasta og pesto sovs.

Opskriften er til to personer

Ingredienser

2 kyllingebryster
1 pk. bacon
grøn pesto
hvidløg
fløde
mælk
marizena jævner
champignoner
peberfrugt
olie
kyllingefond

Fremgangsmåde

Steg kyllingen i en smule hvidløg til det er næsten færdigt – læg 4 stykker bacon tæt op af hinanden og påfør derefter pesto og presset hvidløg i olie og pak kyllingebrystet ind i baconen – gør det samme med det andet bryst. Tag et ildfast fad, hæld olie i, snit nogle champignoner og nogle peberfrugter og læg dem i fadet – læg derefter kyllingen i fadet. Bag dem i ovnen på 200 grader til baconen er sprød.

Lav en fløde/mælkesovs med kyllingefond, hvidløg og pesto og smag til med salt og peber.

Kog derefter pastaen.

Til retten kan evt. bruges flute eller andet sjov.

Go’ fornøjelse

Comments

comments