Marcinpankage

En lækker marcinpankage, som er nem at lave. Den holder sig saftig og god i flere dage. En lækkerbisken for alle, der kan lide søde sager

Ingredienser

450 g konfektmarcipan
3 æg

——————————————————–
Karamelcreme:

2 dl piskefløde
4 spsk. melis
2 spsk. kakao
——————————————————–
Pynt:

mandelsplitter
——————————————————–
Servering:

1-2 dl piskefløde

Fremgangsmåde

Tilberedningstid:
Ca. 35 min.,heraf 30 min. + 3-4 min. i ovnen.
Ovntemperatur: 200°.

1. Hak eller riv konfektmassen groft på rivejern.
2. Pisk æggene i en skål.
3. Rør konfektmassen og æggene sammen.
4. Kom blandingen i velsmurt form, ca. 20 cm i diameter.
5. Bages i ovnen ved 200°, ca. 30 min.
6. Lav imens cremen:
Bland ingredienserne sammen i en tykbundet gryde. lad cremen koge ved svag varme til den begynder at blive tyk, 10-15 min. Rør hele tiden så cremen ikke brænder på.
7. vend forsigtigt den færdigbagte kage ud på en bagerist. lad kagen afkøle.
8. Rist mandlerne på en plade i ovnen, 3-4 min.
9. Pynt med de ristede mendelsplitter.
10. Serveres med flødeskum.

Comments

comments