header

Ovnbagt pastaret

5-6 personer.

En rigtig lækker ret. Det er en ret for store og små og jeg har mødt mange der synes den er fantastisk. Den er selv en af mine favoriter.

Ingredienser

600 g kalkun (i tern/mindre stykker)
300 g pasta
1 løg (hakket)
2 gulerødder (skiver)
4 stykker Bacon (knækkes i mindre stykker)
1 dåse tomatsuppe
1 dl. cremefraiche
reven ost

Fremgangsmåde

kalkunkødet steges på panden ved høj varme til det er brunt, men ikke helt gennemstegt. Kalkun kødet dryppes af på køkkenrulle. Tilsæt løg, gulerødder og bacon i 10 min.
tilsæt derefter tomatsuppen, bring det i kog og lad det simre i 5 min.
Bland pasta, kalkun, tomatblandingen og cremefraiche. smages til med salt og peber. Drysses med ost og bages i ovnen i ca. 20 min. (til osten er lysebrun)

Grader : 200